Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Συγκλονιστικό: 15χρονος μαθητής στη Θράκη κοιμήθηκε υγιής και ξύπνησε τυφλός

Κοινοποίηση


Συγκλονίζει η περιπέτεια της υγείας του 15χρονου μαθητή του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής ο οποίος πριν από ένα μήνα κοιμήθηκε υγιέστατος και ξύπνησε τυφλός .
Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε συναυλία στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής από το συγκρότημα MICE THE SWING BAND με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για τις ιατρικές εξετάσεις του 15χρονου μαθητή.
Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο δ/ντης του σχολείου Ηλίας Ιωαννάκης, καθηγητές του σχολείου και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που απεστάλησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ανακοινωθούν αύριο και την Παρασκευή και θα δείξουν την περαιτέρω θεραπεία του 15χρονου μαθητή. Ο μαθητής κατάγεται από μονογονείκή οικογένεια που έχει ανάγκη από οικονομική βοήθεια ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται για την θεραπεία του παιδιού.
Στη  φωτό διακρίνονται στη μέση ο δ/ ντης του σχολείου Ηλίας Ιωαννάκης. αριστερά η τραγουδίστρια του συγκροτήματος που τραγούδησε στο μουσικό σχολείο και δεξιά η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού σχολείου Χρύσα Παπαδοπούλου.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα