Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Ήταν λάθος μου που πήγα να χτυπήσω τον Σολτάνι»

Κοινοποίηση

Μετανιωμένος για το… ντου στον Σολτάνι εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. «Ίσως υπάρχει ένταση γιατί ενοχλεί που η Ξάνθη παίρνει συνεχώς αποτελέσματα στην Τούμπα», είπε. 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: 
«Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου. Πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε πάρει την πρόκριση, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μπήκαμε καλά στο ματς, πρεσάραμε σωστά και κάναμε καλές επιθέσεις, φτάνοντας μπροστά στην εστία του ΠΑΟΚ. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Καρασαλίδη, αλλά και με τον Σολτάνι, στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, ήταν πιο ισορροπημένο το ματς, καταφέραμε, όμως, να σκοράρουμε και ψάξαμε και ένα δεύτερο. Ήταν ένα καλό ματς και εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στα επόμενα παιχνίδια». 

Για το ότι πάντα στην Τούμπα υπάρχει ένταση: «Δεν γνωρίζω, στα αλήθεια. Πιθανώς να θεωρούμαστε μεγάλοι εχθροί από ανθρώπους που είναι γύρω στην ομάδα. Ίσως να ενοχλεί ότι η Ξάνθη καταφέρνει συνεχώς να παίρνει αποτέλεσμα στην Τούμπα». 

Για το ότι πήγε να χτυπήσει τον Σολτάνι: «Ήταν λάθος μου αυτό στο τέλος του αγώνα. Ήμουν νευριασμένος, γιατί τα τελευταία λεπτά τού έλεγα να μην κάνει φάουλ και να μη χάνουμε χρόνο, αλλά αυτός δεν με άκουγε και είδατε ότι, τελικά, χάσαμε χρόνο. Αλλά είναι λάθος μου αυτό. Με ξέρει και τον ξέρω και νομίζω ότι έβγαλα περισσότερο πάθος από αυτό που είναι απαραίτητο».
sport-fm.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα