Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης του προσωπικού της Ελληνική Αστυνομίας

Κοινοποίηση

Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενημέρωσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας είναι διαθέσιμη  σε 24ωρη βάση, για όλο το προσωπικό και για τα μέλη των οικογενειών της Ελληνικής Αστυνομίας, με πλήρη διασφάλιση της ανωνυμίας και του απόρρητου της επικοινωνίας
Σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, απονεμήθηκαν πιστοποιητικά σπουδών στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. που στελεχώνει την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης και έγινε παρουσίαση της γραμμής.
Από τα μεσάνυχτα της 22ας Μαρτίου, η τηλεφωνική γραμμή κλήσης 210-3410900 είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση για όλο το προσωπικό (αστυνομικό ή πολιτικό, εν ενεργεία ή σε αποστρατεία) καθώς και για τα μέλη των οικογενειών της Ελληνικής Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Η λειτουργία της γραμμής έχει σκοπό να παρέχει επιστημονική υποστήριξη και συμβουλευτική ενημέρωση, που θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν σε επαγγελματικό, ατομικό, οικογενειακό επίπεδο, ενώ βασικά χαρακτηριστικά της αποτελούν η διασφάλιση της ανωνυμίας και η πλήρης εχεμύθεια.
Ακολούθησε απονομή των πιστοποιητικών εκπαίδευσης σε (9) κατάλληλα εκπαιδευμένους αστυνομικούς που στελεχώνουν σε 24ωρη βάση την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα