Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τουρκία: Δικαστήριο απαγόρευσε τη λειτουργία του ταξιδιωτικού site Booking.com

Κοινοποίηση

Διαταγή με την οποία απαγορεύει τη λειτουργία του ταξιδιωτικού site, Booking.com, το οποίο έχει ως έδρα την Ολλανδία, εξέδωσε δικαστήριο στην Τουρκία.
Το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης που, σύμφωνα με το protothema.gr, κατέληξε στην παραπάνω απόφαση, κατηγόρησε το ολλανδικό site για αθέμιτο ανταγωνισμό. Σύμφωνα με την απόφαση, ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο μέσω της δικής του ηλεκτρονικής διεύθυνσης, όσο και μέσω άλλων, με τις οποίες συνεργάζεται.
Όπως ανακοινώθηκε, οι ιδιοκτήτες του site δεν κινδυνεύουν με κυρώσεις. Ωστόσο, έχουν καταβάλει το ποσό των 2,5 εκατ. τουρκικών λιρών για την εξασφάλιση της ηλεκτρονικής συχνότητας, τα οποία, εφόσον διατηρηθεί η απόφαση, θα χαθούν.
Σημειώνεται πως οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ολλανδίας δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο, μετά την απαγόρευση προεκλογικών ομιλιών ενόψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου για την τροποποίηση του τουρκικού συντάγματος και τις εντονότατες αντιδράσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και άλλων στελεχών της κυβέρνησης.
thestival.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα