Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Τρέχω για να έχω» στον δήμο Αβδήρων – 1ος αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων

Κοινοποίηση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Αβδήρων (ΔΕΥΑΑ)  και ο Δήμος Αβδήρων, προκηρύσσουν τον 1ο αγώνα δρόμου «τρέχω για να έχω», την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.
Αφορμή για τη διεξαγωγή του αγώνα συνιστούν ο εορτασμός για την παγκόσμια μέρα για το νερό (22 Μαρτίου) και η παρουσία στο Δήμο μας Ιταλών μαθητών από τη Σικελία που θα φιλοξενηθούν από οικογένειες μαθητών του Γυμνασίου Γενισέας, στα πλαίσια του έργου «Water Power» του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning.
Σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων στον αθλητισμό και να τους ενημερώσουμε για τη σημασία της προστασίας και ορθής διαχείρισης του πόσιμου νερού.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στο παλιό γήπεδο του Πετεινού (4ο χλμ. Επαρχιακής οδού Ξάνθης – Μαγγάνων). Η διαδρομή έχει μήκος 5 χλμ. και ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλα στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αβδήρων www.avdera.gr και στα τηλέφωνα 2541352520 και 6974650736.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα