Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βρέθηκαν οι δράστες που λήστεψαν με μαχαίρι φοιτητή στις Εστίες στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Στην ταυτοποίηση των δραστών οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού έναν νεαρό φοιτητή στις Εστίες, στην Ξάνθη, προχώρησε η Αστυνομία. 
Οι δράστες, ένας 32χρονος και ένας 22χρονος, προσέγγισαν τον 20χρονο φοιτητή στον χώρο των Φοιτητικών Εστιών, στα Κιμμέρια, και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν αρχικά στο δωμάτιο του όπου του άρπαξαν 35 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Ωστόσο δεν έμειναν μόνο σε αυτά, μιας και στη συνέχεια τον οδήγησαν σε ΑΤΜ της πόλης και αφαίρεσαν από τον λογαριασμό του το ποσό των  350 ευρώ. Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το Σάββατο η οποία και προχώρησε την Κυριακή στη σύλληψη ενός εκ των δραστών, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και για τους δύο άντρες. 
Τι αναφέρει η Αστυνομία 
Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ληστεία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 24/25-3-2017, βραδινές ώρες, στην Ξάνθη.  

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 32 και 22 ετών, για ληστεία και παράνομη κατακράτηση.

Συνελήφθη την Κυριακή (26-3-2017), το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ο 32χρονος δράστης.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, δύο (2) δράστες με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από το δωμάτιο του 20χρονου στις Φοιτητικές Εστίες Κιμμερίων Ξάνθης, το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησαν σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης τραπεζικού υποκαταστήματος στην Ξάνθη και αφαίρεσαν από το λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ. 

Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών, ενώ ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε και συνελήφθη.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα