Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στο απόλυτο μηδέν Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη

Κοινοποίηση


Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη έμειναν στο μηδέν σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 28η αγωνιστική της Superleague.
Πολύ κακό από πλευράς θεάματος ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες έφτασαν ελάχιστες φορές στην αντίπαλη περιοχή, και ουσιαστικά η μοναδική ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους με μία κεφαλιά του Μάσα στο 22′ , που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη οι αλλαγές του Λουτσέσκου έκαναν την Ξάνθη πιο επιθετική και στο 67΄ οι Ακρίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν αλλά ο Αθανασιάδης με διπλή προσπάθεια απέκρουσε το σουτ του Βασιλάκη. Στην συνέχεια και πάλι ο ρυθμός έπεσε και η μοναδική αξιόλογη φάση που έγινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ήταν ένα σουτ του Μάσα στο 85΄ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζίβκοβιτς.
Διαιτητης: Καραντώνης (Ημαθίας)
Κίτρινες:Τσουκαλάς – Πιτσέλι 
Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς (76΄ Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μάσα, Φαρίνια (67΄ Γκοντό), Ιωαννίδης (62΄ Χαμντανί), Μανιάς.
Ξάνθη (Ρ. Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λάζιτς (54΄ Πιτσέλι), Λισγάρας, Βασιλακάκης, Καμαρά (53΄ Ντε Λούκας), Λουσέρο, Σολτανί, Γιουνές.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα