Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Θράκη – Ιμάμης πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη Ερντογάν στο δημοψήφισμα

Κοινοποίηση

Το κυνήγι των «Γκρίζων Λύκων» και οι σκοτεινές κινήσεις του τουρκικού προξενείου αναστατώνουν τους Έλληνες

Ανησυχία προκαλεί στη Θράκη το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, κυρίως για τη δράση της παραστρατιωτικής οργάνωσης των «Γκρίζων Λύκων» στην περιοχή. Ιμάμης σε χωριό της Κομοτηνής ξεπέρασε κάθε όριο. Πανηγύρισε την νίκη του Ερντογάν από τα μεγάφωνα τζαμιού!
Έκπληκτοι οι κάτοικοι στο χωριό Κηκίδιο του νομού Ροδόπης άκουσαν τον Ιμάμη  του τοπικού τεμένους το πρωί της Δευτέρας, όχι να καλεί για προσευχή, αλλά να πανηγυρίζει  έξαλλα τη νίκη Ερντογάν.
«Η νίκη είναι δική μας», ακούστηκε στα τουρκικά από τα μεγάφωνα του τζαμιού Η ένταση της φωνής του μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη, που οι κάτοικοι απόρησαν με τα όσα άκουγαν.
Όπως  κατήγγειλαν, οι πανηγυρισμοί του  ιμάμη, που ελέγχεται από τον ψευδομουφτή της Ξάνθης,  κράτησαν αρκετή και ήταν η πρώτη φορά που άκουγαν κάτι παρόμοιο τα τελευταία 30 χρόνια. Τα φώτα μάλιστα περιμετρικά του τεμένους αναβόσβηναν.
Οι κάτοικοι στη Θράκη μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ανησυχούν τώρα  για το “κυνήγι” των «Γκρίζων Λύκων» στην περιοχή. Καταγγέλλουν μάλιστα τις σκοτεινές διαδρομές που ακολουθεί το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής σε μια  απόπειρα  πλήρους εκτουρκισμού της μουσουλμανικής μειονότητας
Αναλυτές εκτιμούν ότι οι «Γκρίζοι Λύκοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν επίδειξη δύναμης στην περιοχή της Θράκης, με τις πλάτες του Τουρκικού Προξενείου. Αυτή τη φορά θα έχουν και τις ευλογίες του χαλίφη Ερντογάν που τους χρωστά χάρη για  την υποστήριξη τους. 
Δείτε το ρεπορτάζ του STAR ΕΔΩ
star.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα