Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έκθεση φωτογραφίας των Μπιρσέλ Σαμπάν Ογλού και Βάγιας Παπαστεφάνου

Κοινοποίηση

Το «Σπιτάκι τέχνης, έκφρασης και πολιτισμού» του πολιτιστικού συλλόγου «Κατασκηνωτές έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στο χώρο του την έκθεση φωτογραφίας των Μπιρσέλ Σαμπάν Ογλού και Βάγιας Παπαστεφάνου.
– Η Μπιρσέλ Σαμπάν Ογλού γεννήθηκε και ζει στην Ξάνθη. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία αρκετά  χρόνια. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωτογραφίας Στο Ίδρυμα  Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης, στα Κ.Ε.Ε. Ξάνθης, στη Φ.Ε.Ξ. και τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της φωτογραφικής ομάδας Black Box όπου και παρακολούθησε μαθήματα με τον Πέτρο Κοτζαμπάση. Πήρε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις του Black Box.
– Η Βάγια Παπαστεφάνου μεγάλωσε και ζει στην Ξάνθη. Σπούδασε στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας στην Κομοτηνή. Παράλληλα ασχολείται με τη Φωτογραφία τα τελευταία χρόνια ως χόμπι. Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας στη Φωτογραφική Λέσχη της ΦΕΞ και αργότερα συμμετείχε για δύο χρόνια στο φωτογραφικό εργαστήριο Black Βox Ξάνθης. Πήρε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις που επιμελήθηκε ο Πέτρος Κοτζαμπάσης. 
Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό από 27/4 έως 30/4 (18.00 – 20.00) στο «Σπιτάκι τέχνης, έκφρασης και πολιτισμού», που βρίσκεται στη γωνία των οδών Δημάρχου Φίλιππου Αμοιρίδη και Ιωακείμ Σγουρού, λίγο πιο πάνω από το παλιό δημαρχείο στην παλιά πόλη.
Με εκτίμηση για τον
Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Κατασκηνωτές» Δημήτριος Μπαχαρίδης
Πρόεδρος ΔΣ
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα