Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα σελίδα ανοίγεται στον χακί συνδικαλισμό – Ιδρύθηκε Ομοσπονδία Στρατιωτικών

Κοινοποίηση

Με την υπ’ αριθμ.16/2017 διαταγή του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, καταχωρήθηκε στα βιβλία Ομοσπονδιών του Πρωτοδικείου Αθηνών με αριθμό μητρώου 844 και αριθμό βιβλίου συνδικαλιστικών οργανώσεων 6390, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.
Οι εν ενεργεία στρατιωτικοί έχουν, πλέον, εναρμονισμένο με το νόμο, το δευτεροβάθμιο όργανο τους, την Ομοσπονδία τους. Ο διακριτικός τίτλος της Ομοσπονδίας στρατιωτικών δεν είναι ΠΟΕΣ… αλλά ΠΟΜΕΝΣ!
Με πρόεδρο όχι τον Συνταγματάρχη Τσουκαράκη…αλλά τον Επισμηναγό Ρώτα!
Η επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ( www.pomens.gr ), όπως διαπιστώνουμε από το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί τελεί υπό κατασκευή, ενώ η επικοινωνία γίνεται μέσω fb ( ΠΟΜΕΝΣ ) και email: info@pomens.gr
Το Δελτίο Τυπου
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες

Έχουμε την τιμή και την χαρά να σας γνωρίσουμε, ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.16/2017 διαταγή του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, συστάθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), η οποία είναι η μόνη Ομοσπονδία στρατιωτικών που έχει συσταθεί και λειτουργεί σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 50 του νόμου 4407/2016. 

Η Ομοσπονδία έρχεται να επιβεβαιώσει το ενωτικό πνεύμα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων των συναδέλφων στρατιωτικών. 

Με εκτίμηση
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ 
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΛΥΡΗΣ 
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
onalert.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα