Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Πάνος Αργιανίδης από Ξάνθη: Ήθελα αρνητική δημοσιότητα, είναι στρατηγική

Κοινοποίηση


Γιατί ήθελε να τον αποκαλούν «μάνατζερ ράγκμπι»
Για τον τραυματισμό του στο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για την στρατηγική που ακολουθούσε μέσα στο παιχνίδι μίλησε ο Πάνος Αργιανίδης. Ακόμη αποκάλυψε γιατί ήθελε να τον φωνάζουν «μάνατζερ ράγκμπι» στο Survivor.
«Ο τραυματισμός μου ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο γιατί δεν είναι μόνο σωματικός, αλλά είναι και τραυματισμός στην ψυχολογία. Όταν συνειδητοποιείς ότι μέσα σε τρία δευτερόλεπτα χτυπάς, γκρεμίζεται όλο το όνειρο για το οποίο έχεις έρθει εδώ. Ήθελα να βγάλω αυτόν τον κακό εαυτό γιατί είναι ένας εαυτός ο οποίος ιντριγκάρει πάρα πολύ τον κόσμο στην αρχή, ήθελα  αρνητική δημοσιότητα γιατί είναι ένας τρόπος, εγώ δεν είχα ούτε την εμφάνιση, ούτε τη σωματική διάπλαση, αλλά ούτε χαρακτηριστικά που μπορεί να κέρδιζαν το ενδιαφέρον του κόσμου κατά την πρώτη επαφή. Ναι, είναι στρατηγική. Μα, αυτό είναι το κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής κι επιβίωσης», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Αργιανίδης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανα ένα πάρα πολύ ωραίο βίντεο, στο οποίο με βοήθησε η παραγωγή σε σχέση με το ράγκμπι, ήταν και ο λόγος που επέλεξα να έχω αυτόν τον τίτλο του μάνατζερ του ράγκμπι, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μπορούσα να επενδύσω εγώ στην εικόνα μου και να με θυμάται ο κόσμος».

newsbeast.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα