Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Ο Δαμιανός Καρπούζης από την Ξάνθη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Shinkyokushin στη Δανία

Κοινοποίηση

Με έναν νέο Αθλητή αλλά με υψηλό μαχητικό πνεύμα και τεχνικό επίπεδο από την Ξάνθη, τον Δαμιανό Καρπούζη αναχωρεί την Πέμπτη μεσημέρι από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας για την Κοπεγχάγη ο Διεθνής Διαιτητής και εκπρόσωπος του Shinkyokushinkai στην Ελλάδα Shihan Γιώργος Κοσμίδης.
Τα δυο μέλη της ελληνικής αποστολής θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai Full Contact (knock down) Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων όπου θα λάβει χώρα στην Κοπεγχάγη της Δανίας στις 7 και 8 Απριλίου.
Ο Πρωταθλητής του Ελληνικού Shinkyokushinkai Δαμιανός Καρπολυζης ο οποίος θα αγωνιστεί στην κατηγορία 75-85 κιλά Ανδρών,ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον προπονητή του Παπαδόπουλο Γρηγόριο,από τον Σύλλογο Shinkyokushinkai Ξάνθης και ευελπιστεί σε μια καλή εμφάνιση αλλά και διάκριση.
Ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης ως Διεθνής διαιτητής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πρωτάθλημα όπως κάνει τα τελευταία 20 χρονια και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως Αρχηγός εκπρόσωπος στην μεγαλύτερη και σοβαρότερη Οργάνωση του πιο σκληρού στυλ επαφής.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα