Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τίμησε τον αδικοχαμένο Αντεφέμι η Ξάνθη

Κοινοποίηση

Η Ξάνθη με ανακοίνωσή της τίμησε τη μνήμη του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Απριλίου 2011.

Ο Νιγηριανός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, σαν σήμερα πριν έξι χρόνια. Οι Ακρίτες, που ήταν ο τελευταίος σταθμός του Αντεφέμι, ανέφεραν με σχετική ανακοίνωση:
«Ήταν Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου του 2011 όταν ο ποδοσφαιριστής της Xanthi FC Ολουμπάγιο Αντεφέμι έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στην χειρότερη μέρα της 28χρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας της Xanthi FC στη Super League.

Η ξανθιώτικη ομάδα έχασε έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ένα χαμογελαστό παιδί και ταυτόχρονα έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε την φανέλα της-δυστυχώς-για μία χρονιά. Ο 25χρονος διεθνής Νιγηριανός ποδοσφαιριστής είχε ενσωματωθεί στην ξανθιώτικη ποδοσφαιρική οικογένεια το καλοκαίρι του 2010 προερχόμενος από την γαλλική Μπουλόν.

Δεν ήταν μόνο οι 24 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα και τα δύο γκολ που είχε πετύχει αλλά και η ισχυρή προσωπικότητά του. Ένας άνθρωπος με χιούμορ, πυγμή, όρεξη και διάθεση για να πετύχει, ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, ο οποίος “έφυγε” τόσο άδοξα στην Εγνατία οδό. Όσα χρόνια κι αν περάσουν “Μπάγιο”, στην Ξάνθη, η “φλόγα” σου καίει ακόμη!»
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα