Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκινούν οι αεροψεκασμοί για τα κουνούπια και στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Μετά την έναρξη, στις 3 Απριλίου, των επίγειων δράσεων του έργου καταπολέμησης κουνουπιών από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ξεκινούν αύριο 13 Απριλίου και οι δράσεις καταπολέμησης από αέρος.
Συγκεκριμένα, μετά από σχετική άδεια του Υπουργείου Υγείας, αεροψεκασμοί προνυμφοκτονίας θα πραγματοποιηθούν αύριο 13 Απριλίου στις περιοχές Διαλαμπής, Φαναρίου, Αρωγής, Μέσης, Ισμαρίδας και Ιμέρου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στις παραβιστωνίδιες εκτάσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Ξάνθης καθώς και στις περιοχές Απαλού και Λουτρού της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, το τακτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα των δράσεων καταπολέμησης θα αναρτάται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ενώ οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας θα είναι στη διάθεση των πολιτών για οποιαδήποτε πληροφορία.
Για το ίδιο θέμα, με απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου, υπεύθυνος για την πορεία και την υλοποίηση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας κ. Κώστας Κινατζίδης.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα