Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στον Έβρο – Έκαψε ζωντανή την κατάκοιτη μητέρα του!

Κοινοποίηση


– Ο 56χρονος φρόντιζε τα τελευταία χρόνια την άρρωστη μητέρα του
– Ωστόσο, μην αντέχοντας την κατάσταση αποφάσισε να αυτοκτονήσει
– Όταν το ανακοίνωσε στη μητέρα του, εκείνη του ζήτησε να “φύγουν” μαζί
– Ο γιος περιέλουσε την 81χρονη με βενζίνη και της έβαλε φωτιά
– Όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της, άλλαξε γνώμη και προσπάθησε να τη σώσει
– Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε
– Ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου
Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τον Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του Διδυμοτείχου.
Ένας 56χρονος στο χωριό Σιταριά περιέλουσε με βενζίνη την 81χρονη κατάκοιτη μητέρα του και της έβαλε φωτιά, όταν αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί. Τελικά μετάνοιωσε, προσπάθησε να την σώσει, αλλά η άτυχη γυναίκα πέθανε. Ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr και βάση όσων είπαν στους αστυνομικούς τόσο ο ίδιος ο μητροκτόνος όσο και η μητέρα του ,μια και πριν πεθάνει από τα εγκαύματα μιλούσε κανονικά έστω και με δυσκολία, ο 56χρονος που εδώ και χρόνια φρόντιζε την 81χρονη μητέρα του που ήταν κατάκοιτη, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.
«Θα… φύγουμε μαζί»
Ο γιος το πρωί της Τετάρτης της ανακοίνωσε ότι δεν άντεχε άλλο και ότι αποφάσισε να αυτοκτονήσει. «Αν το κάνεις θα αυτοκτονήσουμε μαζί», φέρεται να του είπε η ηλικιωμένη γυναίκα. 
Τότε, ο 56χρονος περιέλουσε τη μητέρα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά με σκοπό να βάλει στη συνέχεια τέλος και στη δική του ζωή με τον ίδιο τρόπο. Όταν όμως την άκουσε να ουρλιάζει και να φωνάζει βοήθεια, προφανώς μετάνιωσε και προσπάθησε τελικά να σώσει τη μητέρα του. Ο 56χρονος έβγαλε τη γυναίκα έξω από το σπίτι, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Η ηλικιωμένη λόγω σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου όμως τελικά κατέληξε σήμερα το πρωί.
Ο 56χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα, εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και φυσικά είναι κρατούμενος, ενώ η  αστυνομία ερευνά την τραγική υπόθεση, που συγκλονίζει.
Πηγή: e-evros.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα