Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Ήταν δύσκολο να φύγω από την Ξάνθη, μέντορας μου ο Πανόπουλος»

Κοινοποίηση

Με κολακευτικά σχόλια για τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο, αλλά και τους παίκτες του ακριτικού συλλόγου αναφέρθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος έπειτα από τρεις σεζόν αποχωρεί από την Ξάνθη αναζητώντας νέες προκλήσεις στην καριέρα του, μίλησε στην πατρίδα του για τη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα.

«Όταν έφτασα εδώ δεν περίμενα πως θα μείνω για τρία χρόνια. Δεν περίμενα πως θα το χαρώ τόσο πολύ. Στην Ξάνθη είχαμε την ηρεμία και την ιδιωτικότητα που δεν συναντάμε αλλού.

Συχνά ήμουν σκληρός με τους συνεργάτες και τους παίκτες μου, αλλά με υποστήριξαν μέχρι το τέλος. Έδωσαν την μάχη τους μαζί μου, αλλά και την καρδιά τους για την ομάδα. Για πάντα θα τους έχω στη δική μου καρδιά».

Ο Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως πήρε με μεγάλη δυσκολία την απόφαση να αποχωρήσει από την Ξάνθη.

«Η Ξάνθη ήταν η χαρά της ψυχής μου. Μπορεί να μην είχαμε ποδοσφαιριστές με απίστευτη ποιότητα, αλλά είχαμε παίκτες με μεγάλο χαρακτήρα και ιδιαίτερη νοοτροπία.

Ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από την Ξάνθη, αλλά είναι καιρός για μια άλλη εμπειρία στην καριέρα και την ζωή μου».

Ο Ρουμάνος προπονητής είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο.

«O Χρήστος Πανόπουλος ήταν για τρία χρόνια ο μέντορας μου στην Ξάνθη. Από εδώ και πέρα είναι είναι ένας φανταστικός φίλος μου».
gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα