Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μίλησε με Ιορντανέσκου η Ξάνθη

Κοινοποίηση

Έναν ακόμα Ρουμάνο προπονητή εξετάζει η Ξάνθη. Οι ακρίτες έχουν έρθει σε επαφή με τον Έντουαρντ Ιορντανέσκου, γιο του Άνχελ. Δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

Την περίπτωση ενός ακόμη προπονητή από τη Ρουμανία εξετάζει η Ξάνθη. Η ακριτική ΠΑΕ έχει μιλήσει με τον 38χρονο Έντουαρντ Ιορντανέσκου, γιο του Άνχελ, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει δουλέψει σε Τάργκου Μούρες, Παντούρι και ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Προτού η ΑΕΛ καταλήξει στον Ολλανδό Αντρέ Πάους, είχε κάνει επαφή με τον Ιορντανέσκου, ο οποίος ωστόσο δεν ενδιαφερόταν να εργαστεί σε ομάδα μεσούσης της σεζόν. “Δεν ενδιαφέρομαι να εργαστώ σε ομάδα πριν από το καλοκαίρι. Προτιμώ να περιμένω και να ξεκινήσω από ομάδα το καλοκαίρι.
Αγαπώ την Ελλάδα, μου αρέσουν οι Έλληνες, μιλάω ελληνικά, έζησα εκεί τέσσερα χρόνια και άλλα τρία στην Κύπρο. Ίσως μια μέρα επιστρέψω” είχε αναφέρει στο Sport24.gr ο Ιορντανέσκου την περίοδο που ακούστηκε το όνομά του για τους “βυσσινί”.
Ως ποδοσφαιριστής ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου έπαιξε (ως μέσος) σε Στεάουα Βουκουρεστίου, Sportul Studențesc, Πανιώνιο, Unirea Focșani, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Αλκή Λάρνακας, Πετρολούλ Πλοϊέστι και Βασλούι. Είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου 1978.
Στην Ξάνθη παραδέχονται ότι έχουν μιλήσει με τον Ρουμάνο τεχνικό, ωστόσο δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.
sport24.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα