Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ερντογάν για τους αξιωματικούς που ήρθαν στη Θράκη – “Κρύβετε τρομοκράτες”

Κοινοποίηση

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν: «Η Ελλάδα κρύβει τους τρομοκράτες που έφυγαν από την Τουρκία»

Συνέχεια στην παράνοια από Ερντογάν, μόλις λίγα 24ωρα πριν από την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί  Γιλντιρίμ σε Αθήνα και Θράκη.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας κατηγορεί για μία ακόμα φορά την Ελλάδα, μεταξύ άλλων, ότι υποθάλπει τους τρομοκράτες που έφυγαν από την χώρα του. Μάλιστα κάνει λόγο για 10 τρομοκράτες που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα.
«Ορισμένοι ακόμα κρύβουν τους τρομοκράτες που έφυγαν από εδώ. Όπως η Ελλάδα και η Γερμανία. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή, υπάρχουν πάνω από 10 στην Ελλάδα και ξέρετε τι μας λένε; Αυτό το θέμα είναι θέμα της Δικαιοσύνης, εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Τι ανοησίες είναι αυτές;» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.
Ο Τούρκος Πρόεδρος ωστόσο δε σταματά εκεί. Κατηγορεί χώρες της ΕυρωπαΙή Ένωσης για φασισμό αναφερόμενος στην απαγόρευση των προεκλογικών εκστρατειών την περίοδο πριν το δημοψήφισμα.
«Σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, στην ιστορία, στο παρελθόν, υπήρξαν ναζιστικές και φασιστικές εφαρμογές. Δυστυχώς, τα ίδια έχουν εφαρμοστεί και στους πολίτες μου» αναφέρει ο Ερντογάν.

iefimerida.gr 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα