Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ένα από τα πιο πολυτελή γιοτ στον κόσμο στο λιμάνι της Καβάλας – ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση

‘Ενα από τα πιο πολυτελή γιοτ στον κόσμο βρίσκεται στο λιμάνι της Καβάλας από την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017. Πρόκειται για το 50 μέτρων EXUMA το οποίο πλέει με σημαία Μάλτας και κάνει κρουαζιέρα στα νερά της Μεσογείου, ενώ πριν καταπλεύσει στην Καβάλας βρέθηκε στη Θάσο και συγκεκριμένα στην Χρυσή Αμμουδιά.
Το συγκεκριμένα σκάφος έχει «σαρώσει» από το 2010, έτος όπου κατασκευάστηκε, τα βραβεία για το design του και για τις πολυτελείς ανέσεις που προσφέρει. Το γιοτ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα στις 5 υπερπολυτελείς καμπίνες τις οποίες διαθέτει και πάνω από 9 άτομα προσωπικό, ενώ ανάμεσα στις υπηρεσίες που μπορεί να απολαύσει ο φιλοξενούμενος είναι jacuzzi, γυμναστήριο, εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ και ένα πολυτελές… Jeep για εξορμήσεις εκτός θαλάσσης.

Αν το σκέφτεστε να το νοικιάσετε για μια βδομάδα, πάντως, να ξέρετε ότι οι τιμές είναι λίγο… τσιμπημένες: Μια κρουαζιέρα 7 ημερών ξεκινάει από 189.000 ευρώκι αυξάνεται ανάλογα με τις ανέσεις που θέλει ο πελάτης. Άλλωστε η πολυτέλεια… κοστίζει.
Και μπορεί για τους περισσότερους να είναι πολυτέλεια έστω και μιας ώρας κρουαζιέρα με το εν λόγω σκάφος, για το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» ο πολυτελής τουρισμός κρουαζιέρας δεν είναι… πολυτέλεια, τουναντίον, τείνει να γίνει μια πιο σταθερή, έως και μόνιμη κατάσταση, με όλο και περισσότερα γιοτ να το επισκέπτονται.
http://www.kavalapost.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα