Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ιατροδικαστής: Λύκοι και τσακάλια κατασπάραξαν την 62χρονη στη Ροδόπη

Κοινοποίηση


Άγρια ζώα και όχι αδέσποτα σκυλιά ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο της Βρετανίδας ακτιβίστριας στη Ροδόπη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση
Πρώτη είδηση στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αποτελεί ο τραγικός θάνατος της 62χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης από το απόγευμα της Πέμπτης.
Η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτα ζώα, όπως η ίδια είχε πει ενημερώνοντας τηλεφωνικά την οικογένειά της στο Λονδίνο το απόγευμα της Πέμπτης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ωστόσο μετά από έρευνες κλιμακίων της ΕΜΑΚ, η σορός της εντοπίστηκε κατακρεουργημένη στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών.
Σύμφωνα με το BBC πρόκειται για τη Σίλια Χόλινγκγουορθ από το Bradford-on-Avon του Wiltshire, η οποία είχε πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, όπου εργαζόταν.  
H Χόλινγκγουορθ είχε ενεργή συμμετοχή σε διάφορες οργανώσεις του Bradford-on-Avon και του Bath ενώ υπήρξε μέλος της καμπάνιας του Μπρίστολ για την Αλληλεγγύη στην Ελλάδα (Bristol Greece Solidarity), στηρίζοντας όσους υποφέρουν από την λιτότητα, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.  
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα της ήταν σε άθλια κατάσταση και τα σημάδια έδειχναν ότι δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα, κάτι που επαλήθευσε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους Times: «(Η σορός) φαίνεται σαν (η γυναίκα) να δέχτηκε επίθεση από άγρια ζώα, όπως λύκοι και τσακάλια» είπε χαρακτηριστικά.
(Με πληροφορίες από Telegraph, Times, φωτογραφίες: AP / Gerry Broome, South West News Service, Sun) / news247.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα