Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κινηματογραφική κλοπή στην Ξάνθη – Μαϊμού υπάλληλος της ΔΕΗ έκλεψε ηλικιωμένους

Κοινοποίηση

Μια κινηματογραφική κλοπή σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Διομήδεια, του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, όταν ένας μαϊμού υπάλληλος της ΔΕΗ κατάφερε να εξαπατήσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο επιτήδειος προσέγγισε το σπίτι των δύο ηλικιωμένων και στη συνέχεια παρουσιάστηκε σε αυτούς ως υπάλληλος της ΔΕΗ. Ακολούθως επικαλέστηκε βλάβη και ζήτησε από τους ηλικιωμένους να του δώσουν χρήματα ή άλλα τιμαλφή που είχαν στην κατοχή τους ώστε να προχωρήσει στην επιδιόρθωση της βλάβης. 
Οι άτυχοι ηλικιωμένοι έδωσαν χρήματα αλλά και χρυσαφικά στον απατεώνα ο οποίος ταυτόχρονα κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο τον συνεργό του. Ο συνεργός εμφανίστηκε στο σπίτι των άτυχων θυμάτων και μαζί με τον δράστη τράπηκαν σε φυγή. Οι ηλικιωμένοι κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία καταγγέλλοντας την απάτη. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιτήδειοι καταφέρνουν να εξαπατήσουν με αντίστοιχα μέσα κατοίκους της περιοχής. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα