Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πήγαν από την Ξάνθη στην Κωνσταντινούπολη για να στηρίξουν την Ελλάδα – ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση

Λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα επέστρεψε στην Ξάνθη η «τσακαλοπαρέα» των έξι φίλων, που πήραν αυτοκίνητα και βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Σινάν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης για τον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρωσία.
Μπορεί να ηττήθηκε με 74-69 η Εθνική Ομάδα και να αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο οι έξι φίλοι δεν μετάνιωσαν ούτε στιγμή για την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι και να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Κώστα Μίσσα.
Την φωτογραφία ανέβασε ο μόνιμος σε τέτοιες διοργανώσεις Πόλυς Φωτιάδης, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης σχολιάζοντας: «Πάμε Ελλαδάρα… όλη η τσακαλοπαρέα της Ξάνθης».
Ποια είναι αυτή η «τσακαλοπαρέα»; Από αριστερά προς τα δεξιά βλέπετε τους Μιχάλη Ορφανίδη, Γιάννη Γεωργανά, Ιορδάνη Ιγνατιάδη, φυσικά τον Πόλυ Φωτιάδη, Τάσο Κεσογλίδη και Σταύρο Αναστασιάδη.
Όλοι τους έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Εθνική Ομάδα, βρέθηκαν στο γήπεδο, προσπάθησαν να την ενισχύσουν και παρόλο που αυτή τη φορά δεν ήμασταν αυτοί που χαμογελάσαμε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι σε αυτές τις εμπειρίες δεν έχει σημασία μόνο το αποτέλεσμα αλλά πρωτίστως το ταξίδι.
thrakisports.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα