Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ντοκουμέντο από την καταδίωξη διακινητή στην Εγνατία – Πήγε να αρπάξει όπλο

Κοινοποίηση


Φωτογραφία ντοκουμέντο από την αστυνομική καταδίωξη – Από εδώ μέσα βγήκαν ζωντανοί 11 άνθρωποι – Ο διακινητής πήγε ν’ αρπάξει το όπλο αστυνομικού
Μόνο από θαύμα μπορεί να υποθέσει κανείς πως σώθηκαν 11 άνθρωποι (ο οδηγός διακινητής και 10 παράτυποι μετανάστες υπήκοοοι Πακιστάν) μέσα από αυτήν την
άμορφη μάζα σιδερικών, όπως μεταμορφώθηκε το αυτοκίνητο μάρκας saab που καταδιώχθηκε από αστυνομικούς της συνοριακής φύλαξης στην Εγνατία οδό χθες το πρωί.
Όπως αποκάλυψε το bloko.gr, το αυτοκίνητο θεωρήθηκε ύποπτο από την ειδική ομάδα των συνοριαφυλάκων που χτενίζουν την Εγνατία από τον Έβρο μέχρι τα όρια του νομού Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως μπορείτε να δείτε παρά το στραπατσάρισμα, είχε προσαρμοσμένα στα πίσω παράθυρα λαμαρίνες, ενώ τα μπροστά τζάμια είναι φιμέ.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους συνοριακούς λίγο μετά από την είσοδο του στα όρια του νομού Καβάλας και παρά το σήμα των αστυνομικών στον οδηγό να σταματήσει στο πλάι της οδικής αρτηρίας για έλεγχο, αυτός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και διαπίστωσαν ότι στην έξοδο προς Καβάλα στο ύψος του Αγίου Σύλλα ο οδηγός επιχείρησε να βγει από την Εγνατια, όμως έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε δέντρο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο ίδιος ή κάποιος από τους επιβάτες.
Παρά το σοκ ωστόσο, όταν έφτασε το περιπολικό ο 22χρονος όρμησε πάνω τους για ν’ αρπάξει το προτεταμένο όπλο, με επακόλουθο μια άγρια πάλη και έναν πυροβολισμό, με συνέπεια τον τραυματισμό του.
bloko.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα