Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ατέλειωτο κέφι και «Ταξίδι στην Εποχή των Παγετώνων» στην Ονειρούπολη!

Κοινοποίηση

Το πρόγραμμα των μεγάλων συναυλιών, με αγαπημένους καλλιτέχνες, συνεχίζεται στην Ονειρούπολη, στη Δράμα, με τον BO την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, τον Μύρωνα Στρατή και τη Μαλού την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και τους REC το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.
Επιπλεόν, η Ονειρούπολη σας καλεί σε ένα «Ταξίδι στην Εποχή των Παγετώνων»!
Από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου άρχισε η λειτουργία του θεματικού πάρκου «Ταξίδι στην εποχή των παγετώνων» στην κεντρική πλατεία της Δράμας. Η παραμυθένια Ονειρούπολη καλεί όλους τους επισκέπτες της να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο και να γνωρίσουν ζώα που έζησαν στην «Εποχή των Παγετώνων»! 

Το νέο θεματικό πάρκο συνδυάζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία με την  εξερεύνηση ενός περιπετειώδους κόσμου. Ταυτόχρονα εφοδιάζει με γνώσεις για σημαντικές, επιστημονικές ανακαλύψεις, που αφορούν την εποχή των παγετώνων. Οι ήχοι των προϊστορικών ζώων, τα χρώματά και οι κινήσεις τους παρασύρουν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία!
Ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας εκατοντάδες μικρά παιδιά επισκέφθηκαν το θεματικό πάρκο και έκαναν ένα «Ταξίδι στην Εποχή των Παγετώνων», βλέποντας από κοντά… χαριτωμένα ζωάκια που έζησαν πριν από εκατομμύρια χρόνια στη γη.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα