Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαγγίρα: Η σκέψη της να φύγει εξωτερικό και η σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της showbiz

Κοινοποίηση

Η Μπέττυ Μαγγίρα θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της showbiz και όχι άδικα! Η show-woman έχει τεράστιο ταλέντο τόσο στην υποκριτική, όσο και στο τραγούδι και αυτό το διάστημα την απολαμβάνουμε σε ένα ρόλο που της ταιριάζει γάντι, στο θεατρικό μιούζικαλ Mamma Mia στο Ακροπόλ.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real και στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, αποκαλύπτει τις σκέψεις που είχε να ακολουθήσει μια καριέρα στο εξωτερικό, ενώ μιλάει για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο.
Δεν σκέφτηκες ποτέ να φύγεις στο εξωτερικό, όπου θα διέπρεπες με το «ρεύμα» που έχεις;
Σε ευχαριστώ πολύ για το «ρεύμα» κατ ‘αρχάς. Όταν γνώρισα τον Δημήτρη, του είχα πει να φύγουμε μαζί στο εξωτερικό. Δεν μπορούσα να τον αφήσω πίσω. Δεν αφήνεις πίσω τέτοιους άντρες.
Και το «όχι» του σε κράτησε στην Ελλάδα;
Ήθελα να πηγαίναμε μαζί. Εφόσον δεν ήταν σε ανάλογο mood, δεν μπορούσα να φύγω μόνη μου.
Στα χρόνια που είσαι στον χώρο, σε έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά ποτέ;
Κάτι «πεσίματα» – όχι «τραβηγμένα» όμως – μου έχουν γίνει. Μέχρι εκεί. Όχι, σεξουαλική παρενόχληση δεν έχω δεχτεί ποτέ. Τι «μόδα» και αυτή όμως! Εντάξει, είναι πάρα πολύ λεπτό και πάρα πολύ σοβαρό το θέμα, αλλά ξαφνικά βγήκε μια ηθοποιός κι έπειτα έγινε και αυτό μόδα, όπως είχε γίνει παλαιότερα με το θέμα της ψυχανάλυσης. Κανείς δεν έλεγε ότι κάνει και με το που βγήκε ένας… άρχισε τρελός χορός.
tlife.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα