Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ερντογάν στην Θράκη: Έφτασε για την προσευχή στο τζαμί της Κομοτηνής

Κοινοποίηση

Περίπου 1000 άτομα υποδέχθηκαν τον Τούρκο πρόεδρο στο Κιρ Μαχαλέ – Ακολούθως θα επισκεφθεί και τα μειονοτικά σχολεία της πόλης – Η μεγάλη υποδοχή αναμένεται στο ξενοδοχείο της πόλης που θα μείνει
Στην Κομοτηνή αναμένεται σε λίγη ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που επισκέπτεται την Θράκη, εν μέσω ανησυχίας για την υποδοχή που του επιφυλάσσουν οι μουσουλμάνοι της περιοχής.
Στο τζαμί Κιρ Μαχαλέ τον περιμένουν περίπου 1000 Μουσουλμάνοι της Θράκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, με πούλμαν από όλη την περιφέρεια καταφτάνει στην πρωτεύουσα της Ροδόπης πλήθος κόσμου για την κυρίως υποδοχή που θα γίνει σε ξενοδοχείο της πόλης. Άλλωστε υπάρχουν αναφορές και για οπαδούς του που έρχονται από την Αδριανούπολη, την Προύσα ακόμα και την Κωνσταντινούπολη.

Λίγο πριν από τις 11:30 το πρωί πλήθος κόσμου βρισκόταν στο τζαμί, περιμένοντας να δει τον Τούρκο πρόεδρο. Η είσοδος στο χώρο γινόταν μόνο μετά από έλεγχο ασφαλείας με ειδικά μηχανήματα, ενώ συνεχώς καταφθάνουν τουρκογενείς δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, μεταξύ αυτών και ο Λεβέντ Σαδίκ, ο κροίσος γιος του εθνικιστή ηγέτη των τουρκοφρόνων της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ, με πολυπληθή προσωπική ασφάλεια.
Δείτε live εικόνα:
protothema.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα