Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θράκη: Μπήκε στις φυλακές με κρυμμένα ναρκωτικά στα παπούτσια του

Κοινοποίηση

Ένας 63χρονος επιχείρησε κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής να προμηθεύσει 25χρονο κρατούμενο με ναρκωτικά.
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Κομοτηνή δύο αλλοδαποί, υπήκοοι FYROM, ηλικίας 63 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 25χρονο υπήκοο FYROM, έγκλειστο στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής.
Αναλυτικότερα, ο 63χρονος, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 25χρονο κρατούμενο με ναρκωτικά, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα στα παπούτσια του, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθη.
Συγκεκριμένα, στα υποδήματα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 6,5 γραμμαρίων, καθώς και 4 γραμμάρια θρυμματισμένων ναρκωτικών δισκίων. Όπως προέκυψε, ο 63χρονος ενήργησε από κοινού με τον 43χρονο, ο οποίος ανέμενε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξωτερικά του Καταστήματος Κράτησης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά δισκία και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 26 εκατοστών.
Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Φωτογραφία αρχείου
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα