Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ψάχνει Βασίλισσα για το Καρναβάλι η Ξάνθη μέσω… βιογραφικών

Κοινοποίηση

Τη Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού αναζητά μέσω ανοιχτής πρόσκλησης το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης, προχωρώντας έτσι σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία. 
Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο ο δήμος ανακοινώνει τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού, η οποία συνήθως μάλιστα λαμβάνει και ένα ιδιαίτερα σημαντικό χρηματικό ποσό για τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις. 
Φέτος ωστόσο το Κέντρο Πολιτισμού καλεί τις υποψήφιες ενδιαφερόμενες να καταθέσουν βιογραφικό σημείωμα εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για τη θέση της Βασίλισσας. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως “το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης προκειμένου να επιλέξει την Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018, καλεί όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας βιογραφικό και φωτογραφίες, από την Τετάρτη 17/1/2018 έως και Τετάρτη 24/1/2018 στο Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. Πληροφορίες: Αριστέα Αλατά τηλ. 2541073640 (κωδ. 3)  e-mail: eventskpdx@gmail.com”. 
Διάψευση από Τούνη 
Την ίδια στιγμή το γνωστό για τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό σόου στον ΣΚΑΙ μοντέλο, Ιωάννη Τούνη, διέψευσε δημοσίευμα που την ήθελε να είναι η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού στην Ξάνθη. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα