Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απόκριες: Έκτακτα δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Πάτρα, Ξάνθη, Νάουσα, Φλώρινα

Κοινοποίηση

Δρομολόγια ειδικά για το τριήμερο της Αποκριάς ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ώστε να διευκολύνει όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Πάτρα, αλλά και στην βόρεια Ελλάδα.

Ενίσχυση όλων των δρομολογίων της ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων του τριημέρου για το Πατρινό Καρναβάλι, αλλά και για τα φημισμένα καρναβάλια της Ξάνθης, της Φλώρινας, της Νάουσας και του Τυρνάβου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.
Οι…μασκαράδες – ταξιδιώτες με προορισμό την Πάτρα θα εξυπηρετηθούν με αυξημένα δρομολόγια τρένων αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ από την ερχόμενη Πέμπτη έως και την Τρίτη 20/02 ενισχύονται τα δρομολόγια των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Κιάτο-Πάτρα και αντίστροφα.
Για το Σάββατο 17/02/2018 και την Κυριακή 18/02/2018 έχουν προγραμματιστεί έκτακτα βραδινά δρομολόγια. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι αυξάνονται οι χωρητικότητες των συρμών στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας.
Αντίστοιχα αυξάνονται τα δρομολόγια για να διευκολυνθούν όσοι θα ταξιδέψουν αυτό το τριήμερο προς τα καρναβάλια στην βόρεια Ελλάδα. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα