Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο δράκος των ανηλίκων! Χτυπούσε μέσω facebook – Νάρκωνε 15χρονα κορίτσια και ασελγούσε πάνω τους

Κοινοποίηση


– Θύματα του δράκου των ανηλίκων κορίτσια 15 και 16 ετών – Σε άθλια κατάσταση μια 15χρονη περιφερόταν στο κέντρο της Αθήνας – Με κοκαϊνη, μεθαμφεταμίνη και “σίσα” νάρκωνε τα θύματά του ο 26χρονος – Ψάρευε θύματα μέσω του facebook και οδηγούσε τις ανήλικες στο διαμέρισμά του – Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες στο κέντρο της Αθήνας
Μια σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως τις τελευταίες ώρες. Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 26χρονος μετά από καταγγελία για ασέλγια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. Ουσιαστικά ο δράκος των ανηλίκων κατηγορείται ότι ψάρευε μέσω facebook κορίτσια 15 και 16 έτών, τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τα νάρκωνε να για ικανοποιήσει τις άρωστες ορέξεις του.
Όλα ήρθαν στο φως όταν μια 15χρονη κοπέλα σε άθλια κατάσταση μετά τη χρήση ναρκωτικών κάλεσε τους γονείς της στο τηλέφωνο και ζήτησε βοήθεια. Η κοπέλα εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας. Όταν συνήλθε εξιστόρησε στους γονείς της όλα όσα είχε περάσει στα χέρια του 26χρονου. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του άνδρα και του πέρασαν χειροπέδες.
Με φρίκη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είδαν ότι ο 26χρονος είχε στην κατοχή του κοκαϊνη, μεθαμφεταμίνη, αλλά και το άκρως επικίνδυνο, κατασκευασμένο από υγρά μπαταρίας, ναρκωτικό “σίσα”.
Όπως αποκαλύπτεται ο 26χρονος παγίδευε τα ανήλικα κορίτσια μέσω facebook, έκλεινε ραντεβού μαζί τους και στη συνέχεια τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του. Εκεί, πιθανότατα χωρίς τη συγκατάθεσή τους, τους χορηγούσε κάποιο από τα ναρκωτικά και ασελγούσε σε βάρος τους.
Εκτός από την περίπτωση της 15χρονης οι αστυνομικοί με βάση τα στοιχεία που εντόπισαν στο κινητό και τον υπολογιστή του 26χρονου ερευνούν ακόμη έξι περιπτώσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα