Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το μαρτύριο της λακκούβας στην Ξάνθη – Βροχή τα παράπονα των οδηγών

Κοινοποίηση

Δεινοπαθούν τις τελευταίες εβδομάδες οι οδηγοί στην Ξάνθη με τις λακκούβες και κακοτεχνίες των δρόμων να δίνουν και να παίρνουν σε διάφορες περιοχές της πόλης, ενώ η κατάσταση έχει επιβαρυνθεί λόγω εργασιών που παραμένουν ανολοκλήρωτες. 
Όπως καταγγέλλουν στο XanthiNea.gr κάτοικοι της πόλης, σε διάφορες περιοχές εντός του οδικού δικτύου έχουν γίνει επεμβάσεις στο οδόστρωμα οι οποίες είτε δεν έχουν ολοκληρωθεί είτε έχουν καλυφθεί με αμμοχάλικο, με αποτέλεσμα κάθε φορά που οι ίδιοι κάνουν χρήση των δρόμων να επιβαρύνουν τα οχήματά τους. Η κατάσταση μάλιστα επιδεινώνεται όταν βρέχει. Το βάρος των προβλημάτων φαίνεται πως εντοπίζεται στις περιοχές κοντά στο πάρκο της Μεξικάνας, στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης αλλά και κατά μήκος της οδού Χατζησταύρου. Αντίστοιχα προβλήματα ωστόσο υπάρχουν και σε άλλες περιοχές μέσα στην πόλη. 
Δυστυχώς, η Ξάνθη δεν φημίζεται για το άριστο οδικό της δίκτυο μιας και οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες και κακοτεχνίες με αποτέλεσμα να αποτελούν πονοκέφαλο για τους οδηγούς της πόλης, οι οποίοι δεινοπαθούν καθημερινά.  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα