Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Μετέφεραν μετανάστες με Ι.Χ. – Καταδίωξη διακινητών στο Κοπτερό

Κοινοποίηση


Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν  στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

[ΚΟΜΟΤΗΝΗ] Συνελήφθησαν την Παρασκευή (27-4-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νεπάλ, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Νεπάλ και Πακιστάν.
Αναλυτικότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (πλησίον Κοπτερού), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον ημεδαπό και συνοδηγό τον υπήκοο Νεπάλ, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Στη συνέχεια, το όχημα εισήλθε στον οικισμό του Κοπτερού, όπου ο οδηγός του το ακινητοποίησε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη. 
Σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, συνελήφθη και ο συνοδηγός, ενώ διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα.   
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα