Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης και Παλλαλιακός έβαλαν γκολ ανθρωπιάς για τον μικρό Βασίλη

Κοινοποίηση

Ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό παιχνίδι διοργάνωσε τη Μ. Τετάρτη ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης, σε συνέχεια των δράσεων για την στήριξη του μικρού Βασίλη. Ο Σύλλογος αγωνίστηκε απέναντι στην επίλεκτη ομάδα του Παλλαλιακού, που αποτελείται από γνωστούς Πόντιους μουσικούς και όχι μόνο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του τρίχρονου Βασίλη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο γήπεδο του Πετεινού και ακόμα περισσότερος ενίσχυσε την προσπάθεια αγοράζοντας εισιτήρια.
Η ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης επικράτησε 4-1 της ομάδας του Παλλαλιακού, που είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, σε ένα παιχνίδι χορταστικό από μπάλα αλλά και από απολαυστικές στιγμές που έφεραν ευθυμία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.  Για την ιστορία τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Πουτακίδης Γ., Παπαδόπουλος Λ., Αναστασιάδης Σ. και ο Ανέστης Νεοφυτίδης, ενώ για τον Παλλαλιακό δίχτυα βρήκε ο Σαράτσης Στ.
Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης ευχαρίστησε την διοίκηση του ΜΑΣ Άρης Πετεινού για την παραχώρηση του γηπέδου και τις ανέσεις που παρείχαν στις δύο ομάδες, την διοίκηση του Απόλλωνα Διομηδείας για την παραχώρηση του γηπέδου τους για προπόνηση, την ΕΠΣ Ξάνθης, τον Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη, το CoppyCoffe για την εκτύπωση των εισιτηρίων και των αφισών και τον κόσμο που ήταν κοντά στην προσπάθεια μας αυτή.
Τέλος, ο Σύλλογος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στον προπονητή και τα μέλη του Παλλαλιακού που, πέρα από το κίνητρο να ακουστεί όσο γίνεται περισσότερο το όνομα του Πόντου, με την συμμετοχή τους σε τέτοιους αγώνες, προσφέρουν χαρά στον κόσμο και χαμόγελα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ: Χαραλαμπίδης Σ., Αποστολίδης Μ., Ελευθεριάδης Α., Πουτακίδης Γ., Σισμανίδης Δ., Χαϊτίδης Δ., Ιωαννίδης Σ., Ευφραιμίδης Χ., Θεοχαρίδης Μ., Αναστασιάδης Σ., Παπαδόπουλος Α. Έπαιξαν και οι: Μιχαηλίδης Μ., Νεοφυτίδης Α., Χαραλαμπίδης Γ., Αργυρόπουλος Δ., Αναστασιάδης Ε., Κόντης Σ., Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Ε., Αμοιρίδης Α., Δερμεντζίδης Π., Δαηλίδης Π., Παπαδόπουλος Γ., Κουμουλίδης Γ.
ΠΑΛΛΑΛΙΑΚΟΣ: Σπυρίδης Α., Γκόσιος Γ., Ζημπιλιάδης Σ., Πανίδης Θ., Κυρμανίδης Χ., Βαμβακίδης Δ., Σαράτσης Σ., Καλιοντζίδης Χ., Ιορδανίδης Χ., Ιωαννίδης Γ., Σαράτσης Δ. Έπαιξαν και οι: Κυρμανίδης Π., Ασλανίδης Χ., Πατουλίδης Χ., Κυργιατζιδης Ν.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Ζαφειρίου με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Σπύρο Σπάρταλη.

e-pontos.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα