Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

Συμπλοκή αστυνομικών με διακινητή μεταναστών μέσα στην Ξάνθη – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση

Πανικός δημιουργήθηκε τις πρώτες μεσημβρινές ώρες σήμερα στο κέντρο της Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Μ. Καραολή, λίγο πριν την Τράπεζα Πειραιώς κατά την διάρκεια συμπλοκής αστυνομικών με διακινητές μεταναστών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thraki.com.gr, το αυτοκίνητο (τύπου καραβάν, μπλε χρώματος, με Ιταλικές πινακίδες) κινούνταν επί της εθνικής οδού Ξάνθης- Λάγος, όταν δέχθηκε σήμα τροχονομικού ελέγχου στον κόμβο της ΣΕΒΑΘ από προσωπικό του Τμήματος ΟΕΠΤΑ.

Ο οδηγός, ένας νεαρός Παλαιστίνιος, δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, αλλά υπό την έννοια της «παρακολούθησης» προς αποφυγήν δυσάρεστων εμπλοκών στον δρόμο.

Ο οδηγός ωστόσο πονηρά σκεπτόμενος, επέλεξε την είσοδό του στο κέντρο της πόλης, αλλά παρόλα αυτά, οι αστυνομικοί με συντονισμένες ενέργειες και με την συμμετοχή κι άλλων αστυνομικών δυνάμεων που εντωμεταξύ κλήθηκαν, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα μπροστά από το βενζινάδικο που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.

 Στα πλαίσια αυτής της συμπλοκής υπήρξαν ωστόσο κάποιες ζημιές σε αυτοκίνητο και δίκυκλο της αστυνομίας, χωρίς όμως να σημειωθούν τραυματισμοί.

Δείτε το βίντεο εδώ

ΠΑΣΤΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ
Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του thraki.com.gr, ο διακινητής είχε παστώσει κυριολεκτικά έντεκα (11) μετανάστες από την Συρία -στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα- μέσα στο ΙΧ, ενώ κατά την διάρκεια της σύλληψης προέβαλε αντίσταση.

Ο συλληφθής και οι μετανάστες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση για τα περαιτέρω.
thraki.com.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα