Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Δ. Καμμένος: Δώσαμε το όνομα για να πάρουμε το χρέος – Τώρα κινδυνεύει και η Θράκη

Κοινοποίηση

Συναλλαγή για ικανοποιητική ρύθμιση του χρέους και μη περικοπή των συντάξεων σε αντάλλαγμα για το όνομα της Μακεδονίας αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, προειδοποιώντας μάλιστα ότι πλέον κινδυνεύει και η Θράκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε ότι δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής την οποία δεν κατονόμασε, υποστήριζαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι καλή και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».

Σημείωσε, μάλιστα, ότι ειπώθηκαν και αλλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα που δεν μπορεί, όμως, να αποκαλύψει λόγω απορρήτου. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Καμμένο, μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια κινδυνεύει και η Θράκη.

Απαντώντας στην αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, περί «κουτσού παίκτη», σχολίασε ότι ο ίδιος έχει στηρίξει την κυβέρνηση σε δύσκολες στιγμές και τον κάλεσε να αποκαλύψει τις πληροφορίες του περί συναλλαγής.

«Το ζήτημα είναι να είσαι σωκρατικά έντιμος σε αυτά που πιστεύεις, να έχεις ίσια περπατησιά όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου» δήλωσε. «Ήμουν εγώ εκτός “γραμμής”; Ποια γραμμή, να γίνω Συριζαίος; Εγώ ήμουν στη γραμμή των ΑΝΕΛ» σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ενώ όσον αφορά τη δήλωση του Κώστα Κατσίκη ότι δεν συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά σχολίασε ειρωνικά ότι «ο κ. Κατσίκης ξεχνάει».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα