Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Καβάλα: Δεν σκάλιζε τυχαία την πινακίδα σήμανσης – Η παρακολούθηση έλυσε το μυστήριο

Κοινοποίηση




Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς. Δύο πινακίδες χιλιομετρικής σήμανσης έκρυβαν εικόνες που ήξεραν λίγοι…

Συνελήφθησαν την Τρίτη (5-6-2018) στην Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, 38χρονος αλλοδαπός και τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 55, 51, 46 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών από τη Βουλγαρία, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίσθηκε αρχικά ο 38χρονος να κινείται στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης και να εναποθέτει σε δύο πινακίδες χιλιομετρικής σήμανσης, 3 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 275 γραμμαρίων.

Ακολούθως, ο δράστης συνέχισε την πορεία του και λίγη ώρα αργότερα αφού το όχημα ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες, άλλες τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 848 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης τον 46χρονο, τον οποίο εντόπισαν να μεταβαίνει στο ένα σημείο απόκρυψης και να παραλαμβάνει τη μία συσκευασία με ηρωίνη, καθώς και τους άλλους τρεις δράστες, οι οποίοι εντοπίσθηκαν να παραλαμβάνουν από το δεύτερο σημείο απόκρυψης, τις άλλες δύο συσκευασίες ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν συνολικά 1.123 γραμμάρια ηρωίνης, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα