Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αλλάζει χέρια η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης;

Κοινοποίηση

Δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας zougla.gr κάνει λόγο για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Ξάνθη, με την απομάκρυνση του Πανόπουλου και την εμφάνιση υπόψηφιου νέου αγοραστή.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:
Κοντά στην αλλαγή σελίδας σε ό,τι αφορά στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς, έπειτα από 27 χρόνια, βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο ιδιοκτήτης του ακριτικού συλλόγου Χρήστος Πανόπουλος εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιο αγοραστή, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια, όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ανέλαβε την προεδρία της ακριτικής ομάδας το 1991 με την επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ. Τη λύση συνεργασίας αυτής με την ομώνυμη αυτοκινητοβιομηχανία ακολούθησε η επαναφορά της επωνυμίας του συλλόγου από ΑΟ Skoda Ξάνθη σε ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ την 1η Ιουνίου 2016.

Ο επιχειρηματίας υπήρξε ο αναμορφωτής του συλλόγου και κατάφερε να την κάνει μια από τις πιο σταθερές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αναζητούσε τρόπο να πουλήσει τις μετοχές του και φαίνεται ότι η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Ο κύριος Σαββίδης γνωρίζει κάτι για αυτό;
zougla.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα