Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Στήριγμα η Γάνδη

Κοινοποίηση


Αφήνουμε πίσω μας ένα τριήμερο στο οποίο κυριάρχησαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνδύασε με νίκη την παρουσία της, επικρατώντας 2-1 της Βασιλείας στην Τούμπα, ενώ Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκαν από Ντιναμό Μπρεστ (4-3) και Χιμπέρνιαν (3-2) αντίστοιχα.
Αυτά, ωστόσο, ανήκουν στο παρελθόν και σήμερα, Παρασκευή (27/07), επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν δύο αναμετρήσεις, η πρώτη από την πρεμιέρα στο Βέλγιο και η 2η από τη λίγκα της Ρουμανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικό οδηγό για τα ελληνικά καζίνο!
Δεν χάνει η Γάνδη
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το Βέλγιο και τον αγώνα Σταντάρ Λιέγης – Γάνδη. Η γηπεδούχος ομάδα ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο και τερματίζοντας στη 2η θέση των πλέι οφ για τον τίτλο. Φέτος, έχει δώσει ήδη ένα επίσημο παιχνίδι, χάνοντας στον τελικό του Σούπερ Καπ με 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ, ενώ δεν έδειξε καλό πρόσωπο στα φιλικά ματς. Από την άλλη πλευρά, η περσινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για την Γάνδη, ωστόσο μετά την έλευση του κόουτς Βαντερχάγκε ανέκαμψε και κατόρθωσε να τερματίσει στην 4η θέση.
Στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, κερδίζοντας την Γάνδη Ζεεχάβεν (8-0), την Ντρόνγκεν (3-1), την Ντικελβένε (4-0), την Μαρελμπέκε (4-1), την Ουντενάαρντε (3-1), την Βέτερεν (6-1), την Λέουβεν (2-0) και το Στρασβούργο (1-0), ενώ έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στο δια ταύτα, οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο μέχρι στιγμής, η Σταντάρ Λιέγης τόσο στο Σούπερ Καπ, όσο και στα φιλικά παιχνίδια δεν έπεισε και θεωρούμε ότι αξίζει να επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.75.
Με τα γκολ στη Ρουμανία
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά από το σημερινό κουπόνι με τον αγώνα Μποτοσάνι – Χέρμανσταντ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ρουμανίας. Με το “δεξί” μπήκαν και οι δύο ομάδες στη σεζόν, η μεν Μποτοσάνι έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Κλουζ, η δε Χέρμανσταντ επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της Σέπσι. Θεωρούμε ότι αμφότερες έχουν σήμερα τις δυνατότητες να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και θα πάμε με το Goal / Goal, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.10.
Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα