Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Έκαναν καζίνο το ίντερνετ καφέ στην Αλεξανδρούπολη

Κοινοποίηση

Κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκε ένας 54χρονος θαμώνας να συμμετέχει σε τυχερό παιχνίδι νόμιμης διαδικτυακής ιστοσελίδας με λογαριασμό που του είχε δώσει ο υπεύθυνος του καταστήματος
Σε κέντρο διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου είχε μετατραπεί ένα Ίντερνετ καφέ στην Αλεξανδρούπολη, όπου έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Τρία άτομα συνελήφθησαν, αλλά κατασχέθηκαν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσές λίρες!

Κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκε ένας 54χρονος θαμώνας να συμμετέχει σε τυχερό παιχνίδι νόμιμης διαδικτυακής ιστοσελίδας με λογαριασμό που του είχε δώσει ο υπεύθυνος του καταστήματος και δεν γνώριζε τον κωδικό πρόσβασης. Όμως, στους χώρους του καταστήματος βρέθηκαν μετρητά ύψους 7.908 ευρώ και δυο χρυσές λίρες, που οι υπεύθυνοι δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους και κατασχέθηκαν.

Εκτός από τον 54χρονο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους προσωρινά υπεύθυνους του Ίντερνετ καφέ, έναν 42χρονο και μια 27χρονη αλλοδαπή που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ αναζητούν τον35χρονο ιδιοκτήτη. Μαζί με τα χρήματα και τις λίρες, κατασχέθηκαν 22 υπολογιστές και ιδιόχειρες σημειώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα