Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Βούλιαξαν οι παραλίες της Ξάνθης – Μποτιλιάρισμα στην επιστροφή

Κοινοποίηση

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η παρουσία των λουόμενων στις παραλίες της Ξάνθης, οι οποίες κυριολεκτικά βούλιαξαν από κόσμο.

Την Κυριακή ήδη από νωρίς το πρωί ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο με τους κατοίκους της περιοχής να σπεύδουν προς τις παραλίες της Ξάνθης, αναζητώντας λίγες ώρες δροσιάς. Τόσο οι οργανωμένες όσο και οι ανοργάνωτες παραλίες της περιοχής αποτέλεσαν προορισμό των λουόμενων, ενώ η κίνηση στους παραθαλάσσιους δρόμους ήταν αισθητά αυξημένη.

Μποτιλιάρισμα στην επιστροφή
Το απόγευμα της Κυριακής, ο δρόμος της επιστροφής βρήκε αρκετούς οδηγούς Ι.Χ. στην παραθαλάσσια ζώνη ακινητοποιημένους. Ο λόγος για τη διασταύρωση λίγο έξω από τον οικισμό των Αβδήρων όπου λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες ωστόσο η μαζική επιστροφή των λουόμενων προς την πόλη ήταν αρκετή για να προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση στον οδικό δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις ώρες αιχμής όπου δεκάδες παραθεριστές επισκέπτονται τις παραλίες του Άη Γιάννη αλλά και του Πόρτο Μόλο, παρατηρείται το φαινόμενο οι οδηγοί να σταθμεύουν τα οχήματά τους και στις δύο πλευρές του δρόμου με αποτέλεσμα το προσβάσιμο τμήμα της ασφάλτου να περιορίζεται και η κυκλοφορία να πραγματοποιείται αρκετές φορές μετ’ εμποδίων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα