Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Βούλιαξαν οι παραλίες της Ξάνθης – Έντονη και η παρουσία Βουλγάρων

Κοινοποίηση

Κόκκινο χτύπησε το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος στην περιοχή της Ξάνθης με τους κατοίκους της περιοχής να βρίσκουν παρηγοριά στις παραλίες, οι οποίες κατακλύστηκαν από λουόμενους.

Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η κίνηση στην παραθαλάσσια ζώνη της Ξάνθης ήταν ιδιαίτερα αυξημένη με τους λουόμενους να γεμίζουν τόσο τις οργανωμένες όσο και τις ανοργάνωτες παραλίες της περιοχής. Ιδιαίτερα έντονη είναι φέτος η παρουσία και των Βουλγάρων παραθεριστών, κυρίως στην περιοχή του Μυρωδάτου και των Αβδήρων, όπου πολλοί διατηρούν εξοχικές κατοικίες. Οι επισκέπτες από την γειτονική χώρα είναι αυξημένοι φέτος συγκριτικά με άλλες χρονιές ενώ στις παραλίες της Ξάνθης αντικρίζει κανείς δεκάδες αυτοκίνητα αλλά και ταξί από τη γείτονα χώρα.

Καύσωνας τη Δευτέρα
Σύμφωνα με τις προβλέψεις για τον καιρό, αναμένεται καύσωνας και τη Δευτέρα στην Ξάνθη με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 32 βαθμούς, ενώ από την Τρίτη οι προβλέψεις κάνουν λόγο για αλλαγή του σκηνικού του καιρού με βροχές.

Ανοιχτή αγορά
Την Κυριακή το πρωί τόσο τα καταστήματα όσο και το εμπορικό της πόλης λειτούργησαν κανονικά, με την κίνηση να χαρακτηρίζεται ως ικανοποιητική. Από το μεσημέρι και μετά ωστόσο η πόλη άδειασε, μιας και οι περισσότεροι στράφηκαν προς τις ακτές της Ξάνθης

Παράπονα για έργα
Την ίδια στιγμή αρκετοί λουόμενοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν εντόνως για έργα που εκτελούνται εν μέσω θέρους στην παραλιακή ζώνη και έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα