Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τριάδα χαμηλού ρίσκου

Κοινοποίηση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Εβδομάδα 15Αυγουστου, με αρκετούς να βρίσκονται σε διακοπές, ενώ άλλους να σχεδιάζουν έστω και κάτι ολιγοήμερο. Προσωπικά δεν μου αρέσουν και πολύ οι διακοπές τον Αύγουστο, δεν είναι και εφικτές συχνά, με τα πρωταθλήματα να ξεκινούν το ένα μετά το άλλο και τις υποχρεώσεις να αυξάνονται. Έτσι και σήμερα αποφάσισα να μην απέχω στοιχηματικά, αφού θεωρώ πως κάποιες ευκαιρίες υπάρχουν και αξίζουν ένα μικρό ποντάρισμα.

Πρώτη μου στάση στο παιχνίδι της Νορβηγίας ανάμεσα στην Χάουγκεσουντ με την Βαλερέγκα. Την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες μετά από διακοπή ενός περίπου μήνα με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν επικρατώντας εκτός έδρας με 1-2 της Τρόμσο, πολύ πιο δύσκολα όμως από ότι φανερώνει το τελικό σκορ. Η νίκη αυτή διατήρησε την Χάουγκεσουντ σε τροχιά 3άδας και της αναπτέρωσε το ηθικό. Από την άλλη η Βαλερέγκα συμπλήρωσε 5 παιχνίδια δίχως νίκη, ενώ στην επανέναρξη έφερε 2-2 εντός έδρας με την τελευταία Σαντέφιορντ, με τον βαθμό να έρχεται με γκολ στο 96’! Θεωρώ πως υπάρχει φαβορί, αλλά για ασφάλεια θα πάω με το 1 (DNB) στο 1.45, στις στοιχηματικές εταιρίες.

Την ίδια ώρα η Νόρκεπινγκ θα υποδέχεται την Χάμαρμπι με τις 2 ομάδες να παλεύουν για μία θέση στην πρώτη τριάδα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την «ξέφρενη» πορεία τους και με νίκη σήμερα ξανά πιάνουν στην κορυφή την ΑΪΚ. Τρεις σερί νίκες η Χάμαρμπι, έχοντας πετύχει 8 γκολ σε αυτά τα ματς, ωστόσο στο πιο πρόσφατό της πήρε οριακή νίκη με 1-0 εντός έδρας με αντίπαλο την Τρέλεμποργκ που μάχεται για τη σωτηρία της. Από την άλλη η Νόρκεπινγκ μετράει μόλις ένα βαθμό στα τελευταία 2 παιχνίδια της και τα 2 εκτός όμως, ενώ η ήττα ήταν από την Μάλμε. Οι γηπεδούχοι μετρούν 7 νίκες στα τελευταία 8 εντός έδρας τους, έχοντας σκοράρει σε όλα, ενώ τα 5 από αυτά έχουν έρθει G/G. Το G/G (1.55) η επιλογή εδώ σήμερα σε απόδοση που «καταρρέει» συνεχώς.

Τελευταία επιλογή για την τριάδα έρχεται από την γειτονική Τουρκία. Πρεμιέρα έκανε η SuperLig και το σημερινό ματς θα ολοκληρώσει την πρώτη αγωνιστική. Στο «Καντίρ Χας» η Καϊσέρισπορ θα υποδεχτεί την Αντάλιασπορ. Πολλά τα προβλήματα από πέρσι για τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν να αποφύγουν στο τέλος τον υποβιβασμό, όμως το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήταν ικανό για να τα λύσει. «Φωνάζουν» οι παίχτες για μη καταβολή των μισθών τους, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα απείχαν και από τις προπονήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Δυνατή από την άλλη η Καϊσέρισπορ, με μόλις 4 ήττες εντός έδρας πέρσι, που όμως έχει νέο τεχνικό και αυτό αποτελεί ερωτηματικό. Εκ του ασφαλούς πάω με τον άσο (DNB) στο 1.30.
Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα