Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με Αστέρα στα… Αστέρια

Κοινοποίηση

Οι επαναληπτικοί του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν την… τιμητική τους σήμερα, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να δίνουν κρίσιμα ματς για τη συνέχειά τους στη διοργάνωση. Το πρόγραμμα «συμπληρώνουν» αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και Γαλλίας.

Άγιαξ – Σταντάρ
Το 2-2 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον Άγιαξ, καθώς προκρίνεται με 0-0 ή 1-1. Διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ, ξόδεψε πάνω από 40 εκατομμύρια το καλοκαίρι για να φέρει δύο παίκτες επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ (Μπλιντ, Τάντιτς), όμως προέρχεται από «γκέλα» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (1-1 με Χεράκλες εντός), που προσθέτει πίεση στους παίκτες. Η Σταντάρ είναι το αουτσάιντερ, θα κάνει το παιχνίδι της χωρίς άγχος. Πιστεύουμε πως μπορεί να σκοράρει στο Άμστερνταμ, ακόμη κι αν δεν πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ. Στο 1.80 προσφέρεται το Goal/Goal, ίσως και σε καλύτερη απόδοση στο πάμε στοίχημα live.

Σπαρτάκ Τρνάβα – Ερυθρός Αστέρας
Τεράστια έκπληξη αποτελεί για την Σπαρτάκ Τρνάβα από το Σλοβακία το ότι πέρασε δύο νοκ άουτ φάσεις (απέκλεισε κατά σειρά Ζρίνσκι και Λέγκια Βαρσωβίας) και μάλιστα απέσπασε 1-1 στη Σερβία. Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας επιδεικνύει άρτια αμυντική λειτουργία, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο κόουτς Μιλόγεβιτς τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του παραμένει αήττητη σε 9 επίσημα ματς για όλες τις διοργανώσεις (7-2-0), στα 7 από τα οποία κράτησε ανέπαφη την εστία

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα