Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Η ανάλυση του Μπέρνλι – Ολυμπιακός

Κοινοποίηση

Τα τελευταία νέα, η στοιχηματική ανάλυση και η εκτίμηση για τη ρεβάνς του 3-1 της Μπέρνλι με τον Ολυμπιακό στην Αγγλία, για τα πλέι-οφ του Europa League.

Μπέρνλι

Δείχνει να μην ανταπεξέρχεται στη πίεση των αγώνων «Πέμπτη – Κυριακή» και αυτό φαίνεται στα τρία τελευταία αποτελέσματά της. Προέρχεται από 3 σερί ήττες, με 3-1 εντός από τη Γουότφορντ, 3-1 στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό και, την περασμένη Κυριακή, 4-2 εκτός έδρας από τη Φούλαμ. Ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο, δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο μέρος, ως επί τω πλείστον απόρροια της κακής της επιστροφής σε φάση άμυνας. Μάλιστα, το τελικό 4-2 αδικεί τη Φούλαμ, που είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Όσον αφορά στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, η Μπέρνλι αρκέστηκε σε αμυντικό παιχνίδι, έπαιξε και για 30′ με παίχτη λιγότερο, ενώ και το γκολ της προήλθε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που κατάφερε να «πατήσει» περιοχή. Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο κόουτς Ντάις, μετά το πρώτο ματς στο Φάληρο, κάνοντας λόγο για διαφορετική αντιμετώπιση της ομάδας του από τον ρέφερι, στα δύο ημίχρονα.

Αγωνιστικά Νέα: Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπολογίζεται για σήμερα ο Γκίμπσον (A, 48/1, Μίντλεσμπρο πέρυσι), που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι. Σταθερά εκτός από την αρχή της σεζόν οι Μπράντι (Μ, 15/1, πέρ.) και Ντεφούρ (Μ, 24/1, πέρ.). Με τραυματισμό αποχώρησε από το ματς πρωταθλήματος ο Γκούντμουνσον (Μ, 35/2 πέρ.) και επίσης δεν υπολογίζεται για σήμερα. Το κενό του τελευταίου κατά πάσα πιθανότητα θα καλύψει ο Λένον. Όσον αφορά τον Γκίμπσον, τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Μι ή Ταρκόφσκι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-1-1): Χίτον (Χαρτ) – Μπάρτσλεϊ, Λονγκ, Μι (ή Ταρκόφσκι), Γουάρντ – Λένον, Γουέστγουντ, Κορκ, Τέιλορ – Χέντριχ – Μπαρνς (Βόουκς)

Ολυμπιακός

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, στο 1-0 επί του Λεβαδειακού. Σε ένα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρα πολλές φάσεις, αλλά βρέθηκαν απέναντι σε έναν εξαιρετικό Επασί, που έπιασε μέχρι και πέναλτι. Εν τέλει βρήκε γκολ με τον Λάζαρο στο 60΄ και έφτασε στο «τρίποντο». Πολύ καλός ήταν και στο πρώτο ματς κόντρα στην Μπέρνλι, την οποία κέρδισε με 3-1. Προηγήθηκε (19′), αποσυντόνισε τους παίκτες του Μαρτίνς το πέναλτι που δόθηκε στην Μπέρνλι (33′), αλλά η ομάδα στο δεύτερο μέρος φάνηκε συγκεντρωμένη κι έφτασε στην επίτευξη ακόμα δύο τερμάτων (48′, 60′). Σεβασμό και σοβαρότητα ζήτησε ο Μαρτίνς, απέναντι σε μια ομάδα που τερμάτισε έβδομη πέρυσι στην Πρέμιερ. Με την αποστολή στην Αγγλία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να δείξει τη στήριξη του στην ομάδα. Μεταγραφικό «μπαμ» για τους «ερυθρόλευκους», που ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάγια Τουρέ κι ο Ιβοριανός χαφ επιστρέφει στο λιμάνι. Στον αντίποδα, με τη μορφή μεταγραφής παραχωρήθηκαν στον Άρη, οι Σιώπης, Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αγγλία, τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα, Νάτχο, Γκιγιέρμε και Χασάν, αλλά εκτός έμεινε ο Πάρντο. Την τελευταία στιγμή πάντως ο Μαρτίνς θα δείξει 18άδα. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από του Ρέντη, δύσκολα ο Πορτογάλος τεχνικός θα αλλάξει το αρχικό σχήμα των τριών αγώνων στο Γιουρόπα Λιγκ έως τώρα. Να σημειωθεί ότι έγινε ροτέισον τριών παιχτών (Πάρντο αντί Ποντένσε, Τοροσίδης αντί Μπουχαλάκη, Μεριά αντί Μιράντα) στο ματς κόντρα στο Λεβαδειακό.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γιαννώτης – Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας – Μπουχαλάκης, Καμαρά – Λάζαρος, Φορτούνης, Ποντένσε – Γκερέρο

Διαβάστε το προγνωστικό του Μπέρνλι – Ολυμπιακός στο foxbet.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα