Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Παίκτης της Ξάνθης ο Καντά

Κοινοποίηση



Η Ξάνθη ανακοίνωσε μόλις τη δεύτερη φετινή της μεταγραφή καθώς επισημοποιήθηκε η συμφωνία της με τον 26χρονο Γάλλο, Σοφιάν Καντά.

Παίκτης της Ξάνθης και επίσημα είναι ο Σοφιάν Καντά με τους Ακρίτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού για τον οποίο είχατε διαβάσει στο Sport24.gr εδώ και δέκα μέρες.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Καντά έγινε με μια ανακοίνωση μόλις έντεκα λέξεων όπως συνηθίζουν οι Ακρίτες ενώ ο Καντά είναι η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της Ξάνθης μετά την απόκτηση του Σαρπόνγκ.

Η λιτή ανακοίνωση της Ξάνθης ανέφερε: “Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Sofiane Khadda”.

Ο Καντά γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1991 στο Βεσούλ και ξεκίνησε την καριέρα από την ομάδα της γενέτειράς του. Το 2014 μετακινήθηκε στην Μπελφόρ, ενώ από το 2016 φορούσε τη φανέλα της Σατορού.

Την περασμένη σεζόν είχε 4 γκολ σε 36 συμμετοχές σε Ligue 2 (δεύτερη γαλλική κατηγορία), Coupe de France και Coupe de la Ligue. Είναι η πρώτη φορά που θ’ αγωνιστεί σε ομάδα εκτός της πατρίδας του.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα