Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Κατεβαίνει για βουλευτής και άρχισε επαφές με αθλητικούς παράγοντες ο Χασαπόπουλος

Κοινοποίηση



Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη θα κατέβει ο γνωστός Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Αυτό λένε τουλάχιστον οι τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες που μετέφερε η εφημερίδα «Μαχητής», αλλά και το «πλήθος» των συναντήσεων που είχε αυτές τις μέρες στη πόλη της Ξάνθης, κάνοντας συνεχείς επαφές και με αρκετούς αθλητικούς παράγοντες.

Άλλωστε μόνο τυχαίο εκτιμάται ότι δεν ήταν το γεγονός ότι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που είναι χαμηλών τόνων από την εποχή ακόμη που κρατούσε την πρωϊνή ζώνη του Mega, βρέθηκε στην Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πηγάδια την Κυριακή το πρωί όπου ιερούργησε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Μια μέρα μετά μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται πάντα στο ρεπορτάζ του Μαχητή, επισκέφθηκε και το νέο καφέ «Ταμ Ταμ» του γνωστού αθλητικογράφου Νεκτάριου Χρυσοστομίδη όπου μάλιστα είχε συναντήσεις με πολλούς και γνωστούς αθλητικούς παράγοντες της Ξάνθης που είχαν βρίσκονται εκεί αυτές τις πρώτες μέρες λειτουργίας για το νέο στέκι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πριν ενάμισι χρόνο ήταν ο δημοσιογράφος που επελέγη από κοινού από τον Χρήστο Πανόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη να παρουσιάσει την εκδήλωση προς τιμήν του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, με την οποία η Περιφέρεια ΑΜ-Θ τον τίμησε για το έργο του στην περιοχή.

Σε εκείνη την εκδήλωση ο Πανόπουλος είχε μετάξει την βόμβα της ανάγκης συμμαχίας όλων των Θρακιωτών για τη δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας που θα χτυπήσει το κέντρο. Μια πρόταση που όλα δείχνουν όμως ότι για ακόμα μια φορά έπεσε στο κενό.
thrakisports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα