Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Deal με Κινέζικο κολοσσό υπέγραψε η ΠΑΕ Αρης

Κοινοποίηση

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης, προχώρησε σε ένα μεγάλο επιχειρηματικό deal, καθώς υπέγραψε 10αετές μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της φημισμένης κινέζικης Royal Group, Xiong Yong Liang. Mεγάλη τα οφέλη και για την ΠΑΕ Αρης!

Σε ένα μακρόχρονο deal με πολλά οφέλη για την ΠΑΕ Αρης, υπέγραψε σήμερα ο Θόδωρος Καρυπίδης, παρουσία του προέδρου της κινεζικής εταιρείας Royal Group, Xiong Yong Liang.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται σε περίπου 24 επιχειρηματικούς τομείς, ωστόσο ειδικεύεται στην διαχείριση ξενοδοχείων 5 αστέρων που βρίσκονται στην Dong Guan. Πρόκειται για μία από τις πλουσιότερες περιοχές στην Κίνα, που έχει την υψηλότερη πυκνότητα για ξενοδοχεία υψηλής κατηγορίας στην Κίνα.

Το deal βέβαια, δεν αφορά μόνο τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, αλλά επεκτείνεται και στον Αρη, καθώς όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν πως ο Xiong Yong Liang, θα είναι ο νέος ισχυρός συμπαίκτης του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ηδη, από την επίσκεψή του στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ, ζήτησε και θα ξεκινήσουν νέες εργασίες ανάπτυξής του, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει αρχικά και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:
Σ’ ένα μεγάλο επιχειρηματικό deal προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος υπέγραψε 10αετές μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της φημισμένης κινέζικης Royal Group, Xiong Yong Liang.

H Royal Group εδρεύει στην πόλη Don Guan της Κίνας. Ο πρόεδρος του ομίλου Mr. Liang βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένος του κ. Καρυπίδη και της αδερφής του Ειρήνης, προκειμένου να επισφραγίσουν τη συμφωνία.

Μια συμφωνία, που αφενός ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες για τις δύο πλευρές και αφετέρου ενδυναμώνει περισσότερο τις -ούτως ή άλλως- φιλικές σχέσεις Ελλάδας και Κίνας. Το deal του κ. Καρυπίδη με τον Mr. Liang θα αφορά αρχικά στον τομέα του τουρισμού, των τροφίμων, αλλά και του τουριστικού αθλητισμού. Μελλοντικά θα δραστηριοποιηθούν και σε άλλους τομείς.

Να σημειώσουμε ότι στις 7 Νοεμβρίου ο κ. Καρυπίδης θα μεταβεί στην Κίνα, όπου θα παραβρεθεί σε μεγάλη έκθεση, που διοργανώνεται στη Σανγκάη και προσελκύει επενδυτές απ’ όλο τον κόσμο.

Στην ατζέντα των δύο πλευρών υπήρχε φυσικά και ο ΑΡΗΣ. Συμφωνήθηκε η ανάπτυξη του τουριστικού αθλητισμού μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Dong Guan σε επίπεδο ακαδημιών και για το λόγο αυτό ο Mr. Liang, μαζί με τους συνεργάτες του, ξεναγήθηκαν σήμερα στο ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο Ν. Ρύσιο, παρουσία του κ. Καρυπίδη.

Έγινε ήδη συζήτηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού κέντρου, ενώ ο Mr. Liang έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις ακαδημίες της ΠΑΕ, καθώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τμήματα υποδομών και τις μικρές ηλικίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πρόσωπο τον Mr. Liang ο ΑΡΗΣ βρήκε έναν «ισχυρό» φίλο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ROYAL GROUP
Η Royal Group δραστηριοποιείται σε περίπου 24 επιχειρηματικούς τομείς και μια από αυτές είναι η διαχείριση ξενοδοχείων 5 αστέρων στην Dong Guan. Ο Mr. Liang είναι επίσης πρόεδρος της Dong Guan Tourism Association και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Dong Guan Merchants Association σε όλο τον κόσμο, που είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός σύλλογος στο Dong Guan και αποτελείται από ιδιοκτήτες σχεδόν όλων των μεγαλύτερων εταιρειών στο Dong Guan και με την ένωση αυτή υπάρχει ιδιωτικό επενδυτικό ταμείο περίπου 3,9 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο κ. Liang είναι ο ιδρυτής του ταμείου.

Πέραν των παραπάνω τίτλων, ο Mr. Liang είναι επίσης αντιπρόεδρος της Dong Guan Catering & Restaurant Association και ως μέρος της διάσημης κουζίνας Dong Dong, η οποία απολαμβάνει μεγάλη φήμη και αναγνώριση σε όλη την Κίνα.

Η Dong Guan είναι μια από τις πλουσιότερες περιοχές στην Κίνα ως εκ τούτου, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς πόρους στην Κίνα.

Η πόλη έχει την υψηλότερη πυκνότητα για ξενοδοχεία υψηλής κατηγορίας στην Κίνα (υπάρχουν πάνω από 50 απαριθμημένα ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων).

Τέλος, η αντιπροσωπεία του Mr. Liang επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, με την οποία είχαν εγκάρδια συνομιλία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Νοέμβριο με σκοπό τη συνεργασία των δύο πόλεων (Θεσσαλονίκης – Dong Guan) σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο.

* Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, παραδίδει στον Xiong Yong Liang μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας μας με το όνομά του.


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα