Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Θρίλερ στην Ξάνθη: Φίλοι και κουμπάροι ο δολοφονημένος ασφαλιστής με τον αυτόχειρα επιχειρηματία

Κοινοποίηση



Το νέο στοιχείο που  έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές ίσως οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου των δύο θανάτων – Οι δύο άντρες βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διάστημα λίγων ωρών

Διαστάσεις κινηματογραφικού θρίλερ λαβμάνει  η υπόθεση της δολοφονίας του ασφαλιστή και της αυτοκτονίας του επιχειρηματία, που συγκλονίζει το τελευταίο 24ωρο την κοινωνία της Ξάνθης,

Όπως  αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha,  ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος χθες το μεσημέρι στο γραφείο του, είχε πολύ καλές στενές φιλικές σχέσεις και ήταν κουμπάροι με τον επαγγελματία οπτικών, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την ίδια ημέρα στο σπίτι του.

Αυτό είναι και το στοιχείο το οποίο επεξεργάζεται η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης για να λύσει το μυστήριο των δύο θανάτων. Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν από κοινού τις δύο υποθέσεις, αφενός για να εξακριβώσουν τα κίνητρα της δολοφονίας του ασφαλιστή και αφετέρου της αυτοκτονίας του επιχειρηματία.

Το χρονικό του μυστηρίου

Ο 55χρονος ασφαληστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τη σκηνή του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης ενώ λίγο πριν τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι τo θύμα είχε πυροβοληθεί περίπου στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας “επαγγελματικό” και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.

Όπως είναι λογικό, το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του θύματος και την τοπική κοινωνία. Αίσθηση, άλλωστε, προκαλεί το γεγονός ότι πυροβολήθηκε πρωινές ώρες στο κέντρο της πόλης χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 10.30 το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης Αγκόπ Μπαλατλιάν. Η Αστυνομία εντόπισε νεκρό τον 54χρονο επιχειρηματία στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της Βενιζέλου.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από στις 2 μετά το μεσημέρι τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν αυτοκτονία.

Ο 54χρονος που ήταν επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, είχε παραμείνει στην Ξάνθη ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία . Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Σε σχέση με τη φημολογία ότι ο θάνατος του επιχειρηματία μπορεί να σχετίζεται με τη δολοφονία του ασφαλιστή, νωρίτερα στην πόλη της Ξάνθης, αστυνομικές πηγές ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα δεν υπάρχει κάποια σχέση ενώ το όπλο του αυτόχειρα είναι διαφορετικού διαμετρήματος από αυτό που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα στη δολοφονία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο facebook κάνοντας λόγο για ένα κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει.
protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα