Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Μια δολοφονία και μια αυτοκτονία αναστατώνουν την Ξάνθη

Κοινοποίηση

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Ξάνθη με αφορμή τη στυγερή δολοφονία γνωστού ασφαλιστή στο κεντρο της πόλης και την αυτοκτονία οπτικού που ακολούθησε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις δύο υπόθεσεις, αλλά και το ενδεχόμενο αυτές να συνδέονται, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Νωρίς το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο αστυνομικών από τη Θεσσαλονίκη κατέφτασε σρην Ξάνθη για να συνδράμει στις έρευνες.

Στυγερή δολοφονία
Ο πρώτος συναγερμός στις Αρχές σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο Κώστας Δαλακούρας, γνωστός ασφαλιστής, βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της πόλης.

Το θύμα εντοπίστηκε από συγγενικο του πρόσωπο και συμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του επήλθε από σφαίρα στην καρδιά. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η δολοφονία σημειώθηκε στις 10.00 το πρωί, ενώ δεν έγινε αντιληπτή παρά το γεγονός ότι τα γράφεια βρίσκονται σε κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο, επι της συμβολής των οδων Τσιμισκή και Μιχαήλ Καραολή.

Το γεγονός αυτό οδηγεί τις Αρχές στο ενδεχόμενο η δολοφονία να αποδίδεται σε επαγγελματία.

Ερωτηματικά για την αυτοκτονία
Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της ίδιας ημέρας, Αγκόπ Μπαλατλιάν, επιχειρηματίας οπτικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο της Ξάνθης, επί της οδού Βενιζέλου. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο. 


Ο επιχειρηματίας που διατηρει κατάστημα οπτικών επί της οδου Ηρώων, βρέθηκε μέσα σε λουτρό αίματος ενώ στο σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα του εντοπίστηκε ένα πιστολι.


Συμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του επικοινώνησε με οικειο του πρόσωπο. 


Οι δύο υποθέσεις δεν φαίνεται από τα έως τώρα στοιχεία των Αρχών να συνδέονται, ωστόσο οι συζητήσεις που γίνονται στην πόλη αποδιδουν σύνδεση στους δύο θανάτους. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες οι οποίες εφόσον καρποφορήσουν θα ρίξουν φως στους δύο θανάτους.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα