Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ταμείο με ντερμπάρες σε Ρώμη, Μαδρίτη!

Κοινοποίηση

Πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σαββατιάτικο κουπόνι. Εν μέσω της κακοκαιρίας στην Ελλάδα, έχουμε μεγάλα ντέρμπι σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία. Μάλιστα, η λογική, αλλά και το… μομέντουμ, μας δίνουν «δυνατά» πονταρίσματα στις στοιχηματικες εταιριες για να πάμε ταμείο.

Ρόμα – Λάτσιο

Χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο μια νίκη και τη βρήκε κόντρα στην ουραγό Φροζινόνε με σκορ 2-0. Δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση η Ρόμα φέτος, αλλά δεν έχει περιθώρια να το σκέφτεται σήμερα, στο μεγάλο ντέρμπι μίσους της Ρώμης. Επίσης δεν έχει περιθώρια να σκέφτεται το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, που ακολουθεί την Τρίτη. Στον αντίποδα, η Λάτσιο πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο ματς του «Ολίμπικο». Πέντε νίκες έκαναν μέσα στο Σεπτέμβρη οι «λατσιάλι», με τελευταίο τους θύμα την Ουντινέζε, με σκορ 2-1 εκτός έδρας. Σε κάθε περίπτωση το σημερινό είναι ένα από τα παιχνίδια που δεν χάνονται. Δεδομένου πως περιμένουμε δυνατές μονομαχίες και σκληρό ματς, θα πάμε με την επιλογή over 6 κίτρινες κάρτες.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ήταν αποκαρδιωτική η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και η Σεβίλλη την… σκόρπισε με σκορ 3-0. Οι «μερένχες» δεν πάνε και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της Μαδρίτης, αφού έρχονται από δύο κολλητές κακές εμφανίσεις, δείχνοντας πρόβλημα στην άμυνα. Αντίθετα, η Ατλέτικο έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα και μετράει τρεις σερί νίκες. Τελευταία, ήταν αυτή επί της Ουέσκα με το «χαλαρό» 3-0. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν βρει τον ρυθμό τους και παρότι προσφέρονται ως αουτσάιντερ, αυτή τη στιγμή έχουν το μομέντουμ. Για αυτό και θα ποντάρουμε στο 2DNB.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα